Palvelumme

Tarjoamme monipuolista managerointi- ja siivouspalvelua.

Managerointi

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja käytännönläheistä managerointipalvelua kauppakeskuksille ja kiinteistöille.

Managerointipalvelut sisältää muun muassa kiinteistön ylläpidosta huolehtimisen ja yhteydenpidon kiinteistön vuokralaisiin.

Olemme toimineet kauppaskeskusmanagereina vuodesta 2017 saakka.

Tiedätkö miten kiinteistöhuoltosi toimii? Onko tuholaistorjunta hoidettu oikein? Onko kulunvalvonta ajantasalla? Räätälöimme palvelut aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti, joten ota yhteyttä ja keskustellaan tarpeistanne lisää.
Brantsut - Brantsun siivouspalvelu - kauppakeskus managerointi - palvelut kauppakeskuksille - managerointipalvelut - kauppakeskusten managerointi
Brantsut - brantsun siivouspalvelu - yrityssiivous - liiketila siivous - liiketilojen siivous - siivouspalvelu Vantaa

Yrityssiivous

Tarjoamme kokonaisvaltaista yrityssiivousta kaluste- ja erikoismyymälöille, kauppakeskuksille, toimistoille, säätiöille ja yhdistyksille.

Yrityssiivous on viikottaista ylläpitosiivousta, joka räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Siivouksen lisäksi toimitamme yrityksenne kahvitilohin sekä saniteettitiloihin olennaisia tarvikkeita kuten paperit, tiskiaineet ja jätesäkit sekä ylläpidämme näiden riittävyyttä. Autamme tarvittaessa myös muissa pienissä hankinnoissa.

Suunnittelemme tarvittavat siivoustoimenpiteet aina tukemaan tilojen mahdollisimman hyvää toimivuutta siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitämisellä.

Teemme yrityksille ilmaisen arviointikäynnin, jossa käymme yhdessä siivottavat tilat läpi.

Loppusiivous

Loppusiivous tehdään yleensä uudis-, muutto- ja remonttikohteisiin sekä linjasaneerauksen jälkeen. Noudatamme loppusiivouksessa asiakkaan kanssa yhteisesti sovittuja pelisääntöjä hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Tarjoamme linjasaneerauksen jälkeistä loppusiivousta, sekä uudiskohteiden käyttöönottosiivousta.

Linjasaneerauksen jälkeinen siivous

Asiakkainamme ovat rakennusliikkeet, jotka tekevät linjasaneerauksia kerrostaloihin.
Toimimme heidän sopimusten ja ohjeistusten mukaisesti, yksityiskohtaisesti kohteesta riippuen. Tarjoamme perussiivouksen lisäksi myös kokonaisvaltaisempaa siivousta linjasaneeraus kohteisiin.

Linjasaneerauksen jälkeisessä siivouksessa siivottavasta huoneistosta, sekä porrashuoneista poistetaan kaikki remontista aiheutunut pöly ja lika ja uusittujen kylpyhuoneiden ja wc-tilojen kaikki pinnat pestään käyttövalmiiksi asukkaalle.

Uudiskohteiden käyttöönottosiivous

Käyttöönottosiivous toteutetaan yleisimmin uudiskohteisiin, joista tehdään muuttovalmiita. Siivouksen tavoitteena on, että asukas voi laittaa tavarat suoraan kaappiin, matot lattialle ja asettua taloksi.

Käyttöönottosiivouksessa pöly poistetaan imuroimalla ja kuivamoppaamalla, jonka jälkeen kaikki pinnat pestään huolellisesti. Uudiskohteita ovat esimerkiksi esittelytalot, messutalot ja uudet omakotitalot.

Brantsut - Brantsujen siivouspalvelu - Erikoissiivous - Erikoissiivous vantaa - remonttisiivous - uudiskohteiden siivous - linjasaneerauksen jälkeinen siivous - loppusiivous
Brantsut - siivouksen konsultointi - brantsun siivouspalvelu - siivouksen konsultointi helsinki

Siivouksen konsultointi

Tarjoamme myös asiantuntijuuttamme käyttöönne kilpailutuksessa sekä kiinteistöjenne ja tilojenne mm. puhtaanapidon suunnittelussa niin yrityksille, yhdistyksille kuin säätiöille. 

Autamme yritystänne saamaan selkeät siivousohjelmat ja -sopimukset, jotta maksatte juuri teille sopivasta siivouksesta. Kartoitamme yrityksenne ja toimitilanne todelliset tarpeet ja luomme ymmärrettävän kokonaisuuden.

Meillä on 25 vuoden kokemus siivousalalta ja pitkäaikaiset asiakassuhteet. Olemme kilpailuttaneet pitkäaikaisen asiakkaamme siivouksen ja vaihtomatot valtakunnallisesti.

Jos teillä on mitä tahansa siivoukseen, siivouksen kilpailutukseen tai siivouksen suunnitteluun liittyvää asiantuntijuuden tarvetta, niin älkää epäröikö olla yhteydessä.

Brantsut - Brantsun siivouspalvelu - Brantsu palvelut - erikoissiivous vantaa - yrityssiivous vantaa - managerointipalvelut

Copyright © 2022 BRANTSUT