Palvelut

vacuum-cleaner-268179

Tarjoamme yrityssiivouksen lisäksi erikoissiivousta sekä suursiivousta.
Tutustu siivouspalveluidemme tarkempaan sisältöön alta.

Yrityssiivous

Yrityssiivoukseen kuuluvat kaluste- ja erikoismyymälät, kauppakeskukset, toimistot, taloyhtiöt, logistiikkakeskukset, säätiöt ja yhdistykset.

Yrityssiivous on viikottaista ylläpitosiivousta. Siivouksessa tehdään jokaiselle asiakkaalle räätälöity yksilöllinen siivousohjelma yrityksen tarpeiden mukaan.

Siivouspalveluidemme lisäksi toimitamme asiakkaillemme kahvitiloihin ja saniteettitiloihin tarvittavat tarvikkeet. Avustamme tarvittaessa myös muissa pienissä hankinnoissa.

Asiakkaanamme voit tilata meiltä myös:

– Paperit
– Tiskiaineet
– Wc-tarvikkeet
– Jätesäkit ja roskapussit

Teemme yrityksille ilmaisen arviointikäynnin, jossa käymme yhdessä siivottavat tilat läpi.

Suunnittelemme tarvittavat siivoustoimenpiteet, jotta yrityksenne tilat pysyisivät mahdollisimman siistinä ja viihtyisinä.

Erikoissiivous

Erikoissiivoukseen kuuluvat ikkunan pesut sekä lattian peruspesut, vahaukset ja kiillotukset. Muita tarjoamiamme erikoissiivouksia ovat erilaiset siivoukset uusiin tai remontoituihin taloihin ja huoneistoihin. Tarjoamme niihin käyttöönottosiivouksia, loppusiivouksia, remonttisiivouksia ja muuttosiivouksia.

Valmistalojen karkea- ja käyttöönottosiivoukset

Karkeaan siivoukseen kuuluu suurimpien remonttipölyjen poisto. Pöly poistetaan imuroimalla ja kuivamoppaamalla seinät, katot ja lattiat. Karkeassa siivouksessa talon pintoja ei pestä.

Käyttöönottosiivous toteutetaan yleisimmin uudiskohteisiin, joista tehdään muuttovalmiita. Siivouksen tavoitteena on, että asukas voi laittaa tavarat suoraan kaappiin. Käyttöönottosiivouksessa poistetaan pöly imuroimalla ja kuivamoppaamalla, jonka jälkeen kaikki pinnat pestään tarkasti.

Huoneistosiivoukset yrityksille sekä yksityishenkilöille

Remontin jälkeisessä siivouksessa huoneistoon tehdään käyttöönottosiivous, jossa  siivotaan remontoitu alue. Muuttosiivouksessa huoneisto siivotaan edellisen asukkaan jäljiltä muuttovalmiiksi uutta asukasta varten.

Yksityishenkilöt voivat tilata yritykseltämme loppusiivouksen huoneistoon, jolloin teemme siivouksen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Suursiivous

Suursiivouksissa tehdään kohteeseen perinpohjainen siivous, joka tehdään kerran tai kaksi kertaa vuodessa. Suursiivoukset voivat sisältää esimerkiksi yläpölyjen poistoa ja ikkunoiden, huonekalujen, mattojen tai lattian pesuja. Teemme suursiivouksia mm. erikokoisiin toimistoihin ja taloyhtiöihin.

Tarjoamme suursiivouksia myös kertaluontoisina.

Toimistojen suursiivoukseen kuuluu:

– yläpölyjen poisto
– kaikkien tasojen pölyn poisto ja pesu
– sohvien, mattojen, sermien ja muiden huonekalujen imurointi sekä pesu
– ikkunan pesut
– seinien pyyhintä
– lattioiden pesut ja vahaukset
– lattian kiillotus

Taloyhtiöiden suursiivoukseen kuuluu:

– seinien pesut
– ikkunan pesut
– saunaosastojen koneelliset pesut
– tuuletusparvekkeiden pesut
– lattioiden peruspesut ja vahaukset