Brantsut – Brantsun siivouspalvelu – Kauppakeskusten managerointi – managerointipalvelut- siivouspalvelu vantaa – Brantsu – Brantsu Ammi – Brantsu Kristiina

Meistä

Brantsut on pääkaupunkiseudulla jo kolmannessa polvessa toimiva perheyritys, joka on perustettu vuonna 1998. Tarjoamme yrityksille laadukasta ja ammattitaitoista managerointi- ja siivouspalvelua. 

Siivouskohteinamme ovat muun muassa yritysten myymälät ja toimistotilat sekä taloyhtiöt, säätiöt ja yhdistykset. Yrityksellämme on ympäri pääkaupunkiseutua yli 50 tyytyväistä asiakasta, joista monet ovat olleet asiakkaina jo useita vuosia. Asiakkainamme on kaikenkokoisia yrityksiä toimialasta riippumatta. 

Yritystämme kuvaavat sanat luotettavuus, laatu ja hyvä palvelu. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua kilpailukykyisillä hinnoilla. Olemme joustava kumppani ja kehitämme palvelutarjontaamme sekä toimintaamme jatkuvasti palvelemaan asiakkaidemme tarpeita mahdollisimman hyvin.

Mikäli etsitte luotettavaa, aktiivista ja palvelualtista managerointi- tai siivouspalvelua yrityksellenne kumppaniksenne, niin ota yhteyttä ja luodaan yhdessä teille sopiva palvelukokonaisuus.

Miksi Brantsut?

Joustavuus

Joustavuus on valttikorttimme. Joustavuus näkyy palvelussamme sekä reagointikyvyssämme

Kokemus

Meillä on pitkä ja monipuolinen yli 20 vuoden kokemus alalta.

Laatu

Erityiskiitos, jota saamme siivouksemme laadusta on meille kunnia-asia. Laadusta emme tingi.

Ammattitaito

Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito näkyy työnjäljessämme. Koulutamme itse kaikki työntekijämme.

Palvelu

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta hyvästä ja iloisesta palvelusta. Tästä puhuu puolestaan pitkään jatkuneet asiakassuhteemme.

Asiakkaitamme

Tässä osa tyytyväisistä asiakkaistamme:

Copyright © 2022 BRANTSUT