Rekrytointi

 

Haluaisitko osaksi  kannustavaa ja kehittävää työyhteisöä? Liity joukkoomme ja jätä avoin hakemus jo tänään!

Osana tiimiämme pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä ja kehittymään siivousalan ammattilaiseksi. Tarjoamme sinulle kannustavan ja pitkäaikaisen työpaikan luotettavassa ja vakaassa yrityksessä.

Räätälöimme jokaiselle työntekijälle alueen ja siivouskohteet työntekijän mielipiteitä ja toiveita kunnioittaen. Työntekijänämme pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Meillä Brantsun Siivouspalvelussa pidetään hyvin tärkeänä jokaisen työntekijän kouluttamista yksilöllisesti työtehtäviin. Normaalin ylläpitosiivouksen lisäksi meillä voit halutessasi kouluttautua tekemään erikoissiivouksia.

Hakijalta toivomme huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta työnteossa. Toivomme, että olet sitoutunut työhösi ja sinulla on hyvä asenne kaikkeen tekemiseen. Joustavuus ja luotettavuus ovat meille avainasemassa, koska olemme perheyritys. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta, mutta asenne ratkaisee. Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä joukkoomme.

Yleisimpiin yrityssiivouksen työtehtäviin yrityksessämme kuuluvat toimistosiivous, myymäläsiivous ja rappusiivous. Teemme siivousta aina arkiaamuisin.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus!

Avoin hakemus-lomakkeessa on tällä hetkellä häiriöitä. Meihin saa yhteyden sähköpostitse siivouspalvelu@brantsu.fi tai puhelimitse 0503462421.